Kapadokya Cafe Western Food Awesome di Gerik



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Kapadokya Cafe Western Food Awesome di Gerik / Allhamdulillah, edisi team travel blogger pantai timur pada cuti sekolah April yang lalu membawa kami ke Kapadokya Cafe Western Food yang terletak di Gerik. Siapa sangka kat Gerik pun ada western food yang sungguh lazat. 



Antara menu-menunya ialah burger kambing ni... yuhuuu dengan harga RM9.50


Burger udang.... jangan buat main siapa yang belum pernah makan burger udang kat Kapadokya Cafe ada menyediakan burger udang!


cuttkefishball


chicken chop
crab ball


giant meatball


Apa yang menarik lagi Kapadokya Cafe menyediakan perkhidmatan
FREE DELIVERY tau! Antara waktu penghatraannya
1.30 petang
3.30 petang
5.30 petang
8.00 malam
9.00 malam

Dan.... uols yang mana berada berhampiran, khusunya di Gerik cepat-cepat Pm! Pm! Pm! ye no di bawah

http://www.wasap.my/+60195942895/haisayanakorderwesternmenu
http://www.wasap.my/+60124578458/haisayanakorderwesternmenu
http://www.wasap.my/+601123243648/haisayanakorderwesternmenu

Waktu operasi pula:12.30 tengahari sehingga 10.00 malam


Pada malam itu kami dihidangkan dengan enam menu yang istimewa iaitu: 


Tengok kat gambar ni ada lima kan yang keenam... tadaaaaa

v
v
v
v
v
v


hehehe... sori gurau je ngan atok

yang keenam tu atok tengah makan


yuhuuuuu.... burger kambing dengan harga RM9.50.



perghhh... nak lagi perghhhh jom tengok video ni






Gambar kat atas ni saya tertarik dengan deco frame kat dinding ni!


yang ni menu ketam dan wedges


yang ni lak meatball and wedges

Testimoni Pelanggan
Sudah semestinya pelanggan yang datang mencuba menu westen food di sini mahu repeat order. Dengan keenakan sos yang dihidangkan harus membuka selera si penggemar western food.


So, uols kalau nak datang sini senang je boleh guna aplikasi waze search Kapadokya Cafe, ia berhadapan dengan Sekolah Rendah Tan Sri Ghazali Jawi Air Panas, Gerik.

Facebook:
Kapadokya Cafe

No telefon menerusi whasapp ke:
0124578458
0146353066



Allhamdulillah, masing-masing seronok dan kenyang. Kami mengundur diri dulu. Terima kasih banyak-banyak semoga dimurahkan rezeki. Jangan lupa uols yang area gerik datang ke Kapadokya Cafe tau!
 

5 comments:

Give your inspiration here and thank you.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.