Selamat Hari Lahir Kakak Amani 11 Tahun


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Selamat Hari Lahir Kakak Amani 11 Tahun / Allhamdulillah... cepatnya masa berlalu kakak Amani dah masuk 11 tahun pada 31 Ogos yang lepas.... Sori la kakak mama tak prepare apa-apa hadiah or birthday party untuk kakak. 

Setakat ni mama tak mampu nak urus lagi, insyaaAllah ada rezeki kita buat. Untuk adik Jannah pun mama belum sempat beli apa-apa kek birthday... Dah dua tahun pun adik Jannah....


Apapun mama doakan kakak menjadi anak yang soleh berjaya dunia akhirat! Hormat orang tua, sayang adik-adik dan jagi kakak terbaik untuk adik-adik....


Mama tak sempat lagi nak beli apa-apa hadiah kat kakak walaupun bulan September dah nak habis ni! Ni cuma kak ngah yang bagi untuk kakak, tapi mama juga yang belikan... hahaha.... 

No comments

Give your inspiration here and thank you.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.