Rezeki Yang Mahu Ditolak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ya Allah....


Encik husband balik rumah senyum-senyum... aku tanya
"kenapa"
"abang xxx ajak p bukit"
"cepat la solat, kita keluar makan burger jalan-jalan cari makan tu"

hehehe....
encik husband, memang pantang kalau orang ajak p bukit aka bukit kayu hitam.... bila dengar bukit dia dah gelabah... macam-macam alasan dia akan bagi... tak mahu pergi!

lepas solat jiran kedua lak call, katanya abang xxx ajak p makan kat kuala perlis, dia nak belanja makan..... then husband reply tak tahu lagi camana, nak tanya wife dulu.... hasihhh aku juga jadi mangsa....

"abis tu camana ni, kita nak pergi mana?"
"nak p kuala perlis ke, nak p makan burger ni?"

encik husband dah pening tak tahu nak pilih mana....

Allah Ya Baari'....
serah je la padaNya, Dia yang menyusun hidup kita kan...



Previous
Next Post »

6 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
Ai
admin
December 10, 2015 at 8:12 PM ×

Makan burger pun sedap. Burger yang ada cheese leleh leleh tu ke kak?

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
December 10, 2015 at 8:15 PM ×

kan ai... hehe

Reply
avatar
December 10, 2015 at 8:34 PM ×

dua2 rezeki. pilih yang mana2 pun Insya Allah kenyang hehehe

Reply
avatar
nohas
admin
December 10, 2015 at 8:40 PM ×

wow..dpt dua undangan, kenalah tolak salah satu kan..hmm..

Reply
avatar
PeRdU cINta
admin
December 10, 2015 at 11:15 PM ×

Bila kena pilihan tu yang teragak2 kan kak...kecuali hari yang berlainan...

Reply
avatar
Ai
admin
December 11, 2015 at 10:01 AM ×

dah pilih ke yg mana satu? ikut kata hati~ awwww

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment