Rezeki Yang Mahu Ditolak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ya Allah....


Encik husband balik rumah senyum-senyum... aku tanya
"kenapa"
"abang xxx ajak p bukit"
"cepat la solat, kita keluar makan burger jalan-jalan cari makan tu"

hehehe....
encik husband, memang pantang kalau orang ajak p bukit aka bukit kayu hitam.... bila dengar bukit dia dah gelabah... macam-macam alasan dia akan bagi... tak mahu pergi!

lepas solat jiran kedua lak call, katanya abang xxx ajak p makan kat kuala perlis, dia nak belanja makan..... then husband reply tak tahu lagi camana, nak tanya wife dulu.... hasihhh aku juga jadi mangsa....

"abis tu camana ni, kita nak pergi mana?"
"nak p kuala perlis ke, nak p makan burger ni?"

encik husband dah pening tak tahu nak pilih mana....

Allah Ya Baari'....
serah je la padaNya, Dia yang menyusun hidup kita kan...



'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.