Google Adsense

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Kelmarin, aku baru perasan google adsense lulus peringkat pertama awal bulan Nov lalu, masa tu aku guna responsiv template..... aku baru tukar template ni.... kena guna template responsive ke? siapa major pasal G.adsense ni mohon share..... susahkan nak dapat G.adsense nie kan.... apa yang perlu buat tuk lulus peringkat seterusnya? brapa stage nak boleh lulus semuanya ye?



Previous
Next Post »

9 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
tiga lalat
admin
December 6, 2015 at 7:50 PM ×

x penah guna., huhu2

Reply
avatar
Nao Mei
admin
December 6, 2015 at 10:15 PM ×

Cik akak berapa kali mohon....memang tak lepas lagi..hihi

Reply
avatar
CIK TOM
admin
December 6, 2015 at 10:52 PM ×

dulu pernah mohon xlepas sbb template..bc entri ni rs try apply lg...

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
December 6, 2015 at 11:03 PM ×

try sis... google adsense dh buka tuk blog melayu.... dah ramai yg lepas.... mana tau da rezeki kan...

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
December 6, 2015 at 11:04 PM ×

tak pa cik akak... try jer byk2 kali... insyaaAllah... da rezeki

Reply
avatar
Mummy Julia
admin
February 1, 2016 at 8:56 AM ×

laaa.. mummy apply sekali je terus dapat.. tapi tak tau macamana leh dapat. Kata kawan blogger yg lain entry kena panjang dan update hari2 kot.. katanya lahh.. hehehe

Reply
avatar
Mummy Julia
admin
February 1, 2016 at 9:01 AM ×

Tapi rasanya sekali je kot lulus pastu update entry macam biasa.. tggu acct penuh pastu bole collect payment..gitewww.. macam yeye je mummy explain..hahahaa :P

Reply
avatar
March 24, 2016 at 1:18 PM ×

Google adsense ni bagus sebab boleh jana income dalam USD. Banyak dapat jika tukar dalam RM kita, duit masuk bila minimum acc adsense kita ada usd100. Nak mudah dapat, buat satu blog dalam bahasa Inggeris. Lepas tu cuba applay balik. Guna blog tu untuk applay acc adsense tersebut. Tapi sekarang ni google adsense dah boleh terima blog dalam bahasa melayu. Boleh cuba mana-mana cara tu.

Template responsive tu bagus bila kita masuk adsense. Dalam tab/smatphone dia akan papar juga iklan adsense. Jika template TAK responsive. Agak rugi sikit, sebab iklan adsense nanti tak keluar bila orang masuk blog kita guna tab/smartphone.

Reply
avatar
April 12, 2016 at 12:32 PM ×

Assalamualaikum...Cuba baca info ni...

http://www.myideakini.com/2015/11/adsense-penantian-itu-satu-penyiksaan.html

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment