Google Adsense

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Kelmarin, aku baru perasan google adsense lulus peringkat pertama awal bulan Nov lalu, masa tu aku guna responsiv template..... aku baru tukar template ni.... kena guna template responsive ke? siapa major pasal G.adsense ni mohon share..... susahkan nak dapat G.adsense nie kan.... apa yang perlu buat tuk lulus peringkat seterusnya? brapa stage nak boleh lulus semuanya ye?



9 comments:

  1. Cik akak berapa kali mohon....memang tak lepas lagi..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa cik akak... try jer byk2 kali... insyaaAllah... da rezeki

      Delete
  2. dulu pernah mohon xlepas sbb template..bc entri ni rs try apply lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try sis... google adsense dh buka tuk blog melayu.... dah ramai yg lepas.... mana tau da rezeki kan...

      Delete
  3. laaa.. mummy apply sekali je terus dapat.. tapi tak tau macamana leh dapat. Kata kawan blogger yg lain entry kena panjang dan update hari2 kot.. katanya lahh.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Tapi rasanya sekali je kot lulus pastu update entry macam biasa.. tggu acct penuh pastu bole collect payment..gitewww.. macam yeye je mummy explain..hahahaa :P

    ReplyDelete
  5. Google adsense ni bagus sebab boleh jana income dalam USD. Banyak dapat jika tukar dalam RM kita, duit masuk bila minimum acc adsense kita ada usd100. Nak mudah dapat, buat satu blog dalam bahasa Inggeris. Lepas tu cuba applay balik. Guna blog tu untuk applay acc adsense tersebut. Tapi sekarang ni google adsense dah boleh terima blog dalam bahasa melayu. Boleh cuba mana-mana cara tu.

    Template responsive tu bagus bila kita masuk adsense. Dalam tab/smatphone dia akan papar juga iklan adsense. Jika template TAK responsive. Agak rugi sikit, sebab iklan adsense nanti tak keluar bila orang masuk blog kita guna tab/smartphone.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...Cuba baca info ni...

    http://www.myideakini.com/2015/11/adsense-penantian-itu-satu-penyiksaan.html

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.