Depa Duk Shooting

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Erm... hari ni hari duk ofis, malas nak ke library keje semua aku simpan kat bilik ofis... turun ke bangunan sebelah p fotostat, masa jalan kaki nak balik baru ingat kunci bilik.... "aku tak bawa kunci bilik ke".... terus menuju ke ofis, nampak depa duk shooting... produksi yang aku tengok Ahad dua hari lepas.... nak cross depa naik ofis payah lak.... terpaksa tunggu lif, jumpa member.... tanya khabar.... dia! baru hari Ahad report duty! Ya Allah,,, tak tahu nak rasa apa ni.... Allhamdulillah sihat kawan dua orang yang baru report duty.... depa mengaji kat Aussie.... apa lagi? tajuk utama? perkembangan mengaji aku ler.... haha.... saya report duty bulan 3 ni kalau tak sambung.... InsyaaAllah katanya.... "Allah Ya Baari" dalam hati ku....

Shooting
Dari hari Ahad baru ni masa duk tengok depa shooting, aku nak p jer kat cameraman tu nak bagi tips "Mata Kamera itu mata Allah Ya Basir".... then tadi sebelum aku turun p fotostat aku komen facebook Abang Khir aka Khir Rahman.... "Mata kamera itu Mata Allah Ya Basir, serulah namaNya untuk mendapat syot yang baik......."



Dia reply
"terima kasih,......"


Allhamdulillah.... kekadang kita terlupa siapa pencipta kita.... apa pun kerja kita, janganlah kita abaikan sang Pencipta Dia Ya Khaliq..... kerana setiap apa yang kita buat adalah menerusi daya-dayaNya dan kita????

"laahaulaa walaa kuwataillaa billaa......"

Allahu.....

sekadar perkongsian hambaNya yang jahil....


Previous
Next Post »

2 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
December 8, 2015 at 2:03 PM ×

betul tue

Reply
avatar
December 14, 2015 at 11:08 PM ×

diorg shooting cerita apa tu?

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment