Dah Rasa Daging Bakar Chenta Mama

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hari ni pergi service kereta....

Service kereta memang lama.... tapi bagus gak lama-lama tu sy leh buat keje saya, jom zikir....

Kalau ada smartphone memang kat tangan dengan phone je la, tapi bila tak de smartphone kat tangan bertukar ada tasbih.... tu yang syok gak....

sumber : Chentamamafacebook
Lepas service kereta, kami singgah lunch kat Chenta Mama Daging Bakar. RM10 satu set, nasi tambah, air, dan ulam free.... air laici dan sirap hijau... tak tahu la berbaloi ke tidak? bagi saya ok, memandangkan daging tempatan pun mahal....

Dagingnya sangat lembut, kakak amani dan adik Zara pun boleh makan.... kalau tak jenuh la maknya kena siat halus-halus....

6 jenis sambal lada... macam-macam ada, sambal belacan hijau, merah, air asam, sambal kicap, sambal thai....

Ulam pun macam-macam ada....

Maaf la ye saya tak leh nak snap gambar.... layan jer facebook Chenta Mama Daging Bakar...

Salam...

Allhamdulillah

kredit : Cinta Mama Daging Bakar


1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.