Bawa Anak-anak Bercuti

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hanya ini masa yang kami ada bercuti vs bekerja (belajar)...... Bercuti itu maksudnya dua dalam satu..... versus bekerja.... Bekerja itu maksudnya belajar.... Belum pernah merasa cuti secutinya dengan keluarga.... Mungkin Allah belum izinkan.... Apa yang Dia bagi dah cukup untuk kami merasa.... Terima kasih Ya Allah Ya Syakur!

bila sampai di Penang kelmarin kami duk cari tempat penginapan, last we decide je la duk guest house dalam USM.... cari tempat selamat, dan senang nak p vistana,,,, USM pilihan terbaik dan dekat....

sumber dari USM guest house
 Boleh klik gambar untuk urusan booking guest house USM

dekat juga dengan Vistana Hotel Bukit Jambul tempat conference.... jom tengok --------->>>> blogger dan media sosial...

pandangan dari tingkap bilik, nampak Penang Bridge 

anak-anak ni memang dah selelu duk guesthouse USM kalu saya ada kerja dan terpaksa stay di Penang, sini la tempat kami tinggal....


Kelmarin petang.... jejalan atas bukit ala-ala "Ali Setan" dan Asmidar dengan anak-anak seronok la diaorang..... penat jalan saya bawa mereka makan aiskrim kat cafe sebelah guesthouse....


Bumbledees@1938

sumber : bumbledees

TELEPHONE(+6) 019 473 3
EMAIL:
bumbledeecakes@yahoo.com



FACEBOOK PAGE:
Bumbledees@1938



Operation Hours:
MONDAY to FRIDAY
09:00AM - 09:00PM

Makanan kat sini memang menarik.... tapi saya tak makan, sebab memang perut dah full....







Perghhh memang sedap.... u all kalau p Penang tak tahu nak duk mana boleh stay kt Guest house USM ni....

Previous
Next Post »

2 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
Maria Firdz
admin
December 1, 2015 at 10:50 PM ×

Lama tak jenjalan Penang...

Reply
avatar
Nao Mei
admin
December 2, 2015 at 6:37 PM ×

Menu tu..boleh buat cik akak tergoda...
Hancur diet..hahaha..
Selamat bercuti ila dan anak2

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment