Awat Skema Sangat?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tadi pagi da meeting ngn kawan ku ni pasal keje montage tu..... lepas habis meeting aku keluar lunch..... ada production duk shooting.... erm.... ntah le citer apa.....

balik ofis terserempak dengan kawan.... kawan tegur :

"dah report duty ke"
aku jawab
"belum lagi"
"awat skema sangat?"
hehehe... aku senyum....
"ntah la memang macam ni selalu, sebab kalau tak duk kat ofis, saya masuk library, nak kena pakai formal"
"erm... ye la"

hehehe..... tak tahu la walaupun diberi cuti, tapi tak pernah lak rasa cuti.... seperti biasa masuk ofis la.... pakai pun memang formal office entire....

suka aku dia kata skema..... sebabnya aku tak kisah, anggap saja aku keje seperti biasa.... husband ku? lagi cuti terus duk rumah, jaga anak.... kekeke..... tapi kami tak pernah rasa cuti pun.... bekerja seperti orang biasa siang malam lak tu.....

cantikkan pelangi
bila cuti sekolah ni

kawan-kawan tanya tak balik kampung ke?

macamana nak balik kampung keje banyak, bulan 3 tahun depan kena report duty.... nak kena siapkan Allah Ya Baari' tapi memang tak harapkan apa-apa siap ke tak... buat je la..... Allah Yang Maha Menyusun SegalanNya




3 comments:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.