Anak-anak ni tak jemu ke tengok citer sama?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Bila anak-anak dah kuasai tv ini lah yang selalu duk ulang pun dia tengok...


Budak-budak ni dia tak jemu kan...


Padahal dah berapa kali tengok, tv lak duk ulang yang sama...


Heran tul tak jemu-jemu... tv diorang la duk kontrol, remote tv selalu diorang dulu yang sorok.... haish.... kalau duk rumah dari pagi sampai ke petang duk tengok kartun, mahu juling mata saya....

As a mom, kakak, makcik, apa yang u all buat yer....

Sumber gambar dari google...


Previous
Next Post »

6 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
nohas
admin
December 12, 2015 at 2:54 PM ×

kadang2 layan sama..hihi..Robocar poli, Spongebob..malas nk brgaduh dgn anak2 sedara...

Reply
avatar
tiga lalat
admin
December 12, 2015 at 3:20 PM ×

soh dorang main ipad., ;p

Reply
avatar
December 12, 2015 at 3:48 PM ×

Samalah..kat umah nie pun jenuh pujuk..dok tgk upin ipin..

Reply
avatar
najwa zahid
admin
December 12, 2015 at 6:04 PM ×

main benda yang sama pon diorang x jemu. Best betol jd bdak2

Reply
avatar
December 12, 2015 at 6:13 PM ×

salam kak haah mereka tak pernah jemu.sabar je laaa

Reply
avatar
Sarah lalala
admin
December 13, 2015 at 8:57 PM ×

bebudak biasalaa hahaha

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment