Anak-anak ni tak jemu ke tengok citer sama?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Bila anak-anak dah kuasai tv ini lah yang selalu duk ulang pun dia tengok...


Budak-budak ni dia tak jemu kan...


Padahal dah berapa kali tengok, tv lak duk ulang yang sama...


Heran tul tak jemu-jemu... tv diorang la duk kontrol, remote tv selalu diorang dulu yang sorok.... haish.... kalau duk rumah dari pagi sampai ke petang duk tengok kartun, mahu juling mata saya....

As a mom, kakak, makcik, apa yang u all buat yer....

Sumber gambar dari google...


6 comments:

  1. kadang2 layan sama..hihi..Robocar poli, Spongebob..malas nk brgaduh dgn anak2 sedara...

    ReplyDelete
  2. Samalah..kat umah nie pun jenuh pujuk..dok tgk upin ipin..

    ReplyDelete
  3. main benda yang sama pon diorang x jemu. Best betol jd bdak2

    ReplyDelete
  4. salam kak haah mereka tak pernah jemu.sabar je laaa

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.