Anak-anak ni tak jemu ke tengok citer sama?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Bila anak-anak dah kuasai tv ini lah yang selalu duk ulang pun dia tengok...


Budak-budak ni dia tak jemu kan...


Padahal dah berapa kali tengok, tv lak duk ulang yang sama...


Heran tul tak jemu-jemu... tv diorang la duk kontrol, remote tv selalu diorang dulu yang sorok.... haish.... kalau duk rumah dari pagi sampai ke petang duk tengok kartun, mahu juling mata saya....

As a mom, kakak, makcik, apa yang u all buat yer....

Sumber gambar dari google...


Powered by Blogger.