Ready For Dinner Tonight?


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ready For Dinner Tonight? / Tanya, jawab sendiri la... saya ni dah lama sangat tak p dinner majlis formal ni. Nak nak bertema bagai, so malam ni dinner Permedia dengan tema Royal Garden.... Ntah la labu saya ni xde baju nak pakai. Apa yang ada pakai je la... Dan hanya saya sahaja yang bawa family untuk dinner malam ni. VIP pula ramai. 

Hopefully saya doakan semua perjalanan dinner dan Malam Anugerah pada malam ini akan berjalan lancar.... Semoga para pelajar semua bersatu hati dalam menjayakan program ini.



Sebagai manusia kita lagi dipandang mulia jika akhlak baik, jangan ada prasangka, sentiasa bersihkan hati, think positive...  Kerjasama,,,,, Jaga akhlak kerana kita manusia yang dijadikan khalifah di bumi.

All the best for tonight dear students and dear friends....

4 comments:

  1. wahh bestnya dapat jumpa ramai VIP!

    https://www.farhanajafri.com/

    ReplyDelete
  2. Betul kak..akhlak yang baik itu sangat penting.

    ReplyDelete
  3. gi dinner, mesti baju cantik kann kan kannnnnn...nak tengok, nak tengokkkkkk

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.