Bilik Store Dah Jadi Bilik Study


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Bilik Store Dah Jadi Bilik Study / Allhamdulillah.... dengan daya Allah saya terajin skit la, nak mengemas bilik store jadikan bilik study saya. Sebelum ni kalau buat kerja kat rumah saya gunakan meja makan la sebagai meja study. 


Sampaikan Nur Jannah boleh meniarap la atas meja makan tu... Habis bedak dia curah. Duk depan mata atas meja saya bila dah syok depan latop memang tak perasan apa dia buat! Tengah-tengah idea duk datang mencurah-curah tika tu la anak-anak duk kacau.... Yang tu duk menangis, yang ni minta nak itu dan ini... Aduih,,, ini yang selalu buat saya mudah marah... Memang tak sabar betul la ko ni Sheila ngan anak-anak... Cian diaorang tu. Bukan apa! susah oooo... idea nak mai tuk menulis ni! 


Dah elok idea datang, time tu juga la anak-anak duk bising kiri kanan.... hehhehe..... saya merajuk jap le! then dapat idea nak kemas kan bilik store tuk jadikan bilik kerja dan study saya! Allhamdulillah settle dengan izinNya mengemas bilik tersebut. Panning to left kat tepi tu bersusun la barang-barang....

 

Kak ngah dan kakak tanya, "esok mama nak uat kerja kat bilik ni la, mama tak p ofis?" mama p juga ofis esok, bila balik mamam buat kerja sini. Allahdulillah, malam ni adik Nur Jannah tidur awal,,,, boleh la saya, kak ngan kakak lepak kat bilik stote baharu ni... Baharu kemas!!! hehehe.....

7 comments:

  1. Alhamdulillah mudah sikit kan dah ada ruang, meja :)

    ReplyDelete
  2. Suka kalau berkemas kan, nk buat apa pun selesa...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Seronok bila ada tempat khas ni kan Kak.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah memang best bila ada lokasi sendiri utk tugasan kita...

    ReplyDelete
  5. best ada bilik kerja sendiri..:)

    ReplyDelete
  6. boleh buat me time bila dah ada bilik macamani. ^

    ReplyDelete
  7. Best bila ada ruang khas ni kak sheila.. Alhamdulillah

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.