How To Manage Blog I Follow


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


How To Manage Blog I Follow / Allhamdulillah, selama ni saya tak pernah periksa blog yang saya follow. Hari ni tetiba terklik dan tengok berapa banyak blog yang saya follow dan juga boleh juga periksa blog yang masih aktif atau pun tidak...

Anda bloh klik dekat kanan penjuru seperti gambar di bawah:



Kemudian boleh periksa berapa banyak blog yang anda follow



Anda juga boleh scroll kat bawah boleg periksa boleh yang tak aktif dan anda boleh delate jika rasa perlu. Bila saya periksa saya punya, wahhh banyak rupanya yang dah tak aktif...

tapi saya tak pasti semua ni kalau kita delate ada effect tak pada blog kita. Kalau uols tahu boleh kongsikan dengan saya ....

Ok, selamat mencuba!


No comments

Give your inspiration here and thank you.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.