Tri Print Industries : One Stop Printing Centre

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Tri Print Industries : One Stop Printing Centre / Allhamdulillah. Dah seminggu berlalu Discover Gambang di Bukit Gambang Resort City oleh team Blogger Pantai Timur. Keseronokan masih terasa, kerinduan menjelajah minda dengan semua ahli team yang sangat sporting, dah macam family dah kami. Pihak suami dan anak-anak juga sporting lagi memeriahkan suasana. Hasrat tercapai, cita-cita tercapai. Walau bagaimana pun tidak lengkap penerokaan kami ini tanpa disokong oleh banyak pihak.

Salah satu pihak yang menyokong dalam Discover Gambang ini tanpa adanya Tri Print Sdn. Bhd. yang sudi memberi tajaan banner yang sangat cantik kepada kami. Combinasi warna merah, putih dan hitam dengan kekemasan tulisan, design yang menarik diberi untuk kami membuat pilihan. Uols tak perlu bimbang tak pandai melukis ke apa, mereka akan menyediakan lakaran dan contoh untuk kita. Apabila kita setuju baru mereka akan print....


Fuyooo.... ayu and hensem-hensem model kita yang terdiri daripada staf-staf Active Academy Bukit Gambang Resort City. 

Apa Yang Menarik Tri Print ni?

Pelbagai perkhidmatan printing yang disediakan tau.... Nak cerita banyak sangat ni. tapi saya kena cerita juga, supaya u ols tahu... opsss sebelum tu mesti u ols nak tahu kat mana letaknya kedai Tri Print ni...

Lokasi: 
TRI Print Industries, lot 1914, jalan pintu gang
15100 Kota Bharu
+60 14-526 5054




hehe... dekat je dengan rumah saya kat kampung.... Dengan menggunakan tag line:
One Stop Printing Centre

anda mempunyai pelbagai pilihan untuk pelbagai jenis printing. Bukan setakat nak print banner, bunting, kad, baju, malah Tri Print menyediakan perkhidmatan seperti - Print Banner Banting
  • Cetak Backdrop
  • Display Booth
  • Kaunter Lipat
  • Signboard (siap pasang)
  • Signage & papan tanda
  • Cetak Baju & Jersi
  • Cetak Non Woven Bag
  • Tempahan Rubberstamp siap hantar
  • Cetak Sticker Label 
  • Cetak Semua Jenis Sticker
  • Cetak Flyers
  • Cetak Pamphlet
  • Cetak Buku Resit
  • Cetak Buku Bill
  • Cetak Bisnes Kad / Kad Nama
  • Sulam Baju Berkomputer
  • Souvinier / Cenderahati
  • Medal / Plaque / Lanyard
  • Cetak I.D Card
  • Print LetterHead
  • Cetak Kad Kahwin
  • Cetak Payung
  • Laser Print di Pen



 lencana sekolah


beg

rubber stamp



sticker





book cover 


signage & papan tanda


Dengan pelbagai perkhidmatan printing yang disediakan anda tidak perlu mencari beberapa tempat print untuk mencetak pelbagai barangan yang anda mahukan hanya di Tri Print sahaja. Jangan risau harga yang disediakan cukup murah dan boleh dirunding dengan barang yang hendak dicetak. 

Laser Perinting

Dengan menggunakan laser printing hasil yang diperolehi sangat cantik dan bagus. Warnanya tidak mudah luntur dan tahan lama. 


 contoh hanger yang menggunakan laser printing

Untuk membuat tempahan, para pelanggang tidak perlu datang sendiri ke kedai mereka, mereka boleh menerima tempahan menerusi aplikasi wassup. Ini adalah kerana staf di Tri Print akan melayan dan perkhidmatan wassup beroperasi 24 jam. 


Sila terus hubungi Tri Print melalui talian telefon di :
09 747 1710 / 014 526 5054
09 747 1710 / 014 526 5054
09 747 1710 / 014 526 5054
.

Atau terus klik link shortcut ke whatsapp Tri Print di :



4 comments:

  1. Patutlah banner cun.. kat sini rupenye tempah.. leh tempah lagik nanti..

    ReplyDelete
  2. owh banyaknya servisnya..patutlah kualiti tip top!!

    ReplyDelete
  3. fuhhh.. hampir semua benda boleh buat kat Tri Print. memang powerlah!!

    ReplyDelete
  4. memang best no wonder BSN KOTA BHARU ambik dia untuk VENDOR PRINTING

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.