Nur Jannah 1st Solid Food

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salam petang.... Nur Jannah dah masuk 6 bulan kelmarin, 30 Mac 2017 -30 September 2017. Kelmarin, daddy beli kek SR di SINI, pastu baru daddy berani bagi Jannah makan. Memang la daddy ni SOP skit.... dia risau kalau bagi awal, usus baby belum bersedia tuk terima solid food... Sikit sahaja bagi, Jannah biasa la dari 4 bulan lagi mata duk tengok orang makan dia nak makan.... terbeliak, ngaga sahaja, semua barang dia nak jilat.... 


Tapi mama ni duk blur nak bagi makan apa ni? Nak balik masak apa ni? nasi ke apa? Duk search sahaja lum lekat dan no idea lagi kat fikiran dangkal saya ni...

Ada apa-apa idea tak.... Nur Jannah sabar ye.... nanti mama balik masakkan bubur la kot! hukhuk... siyan Jannah.... 

Any idea, please help me?


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.