12 Hari Cuti Raya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


12 Hari Cuti Raya / Saya baru sahaja ambil cuti mingu lepas... Bila dah online tak kira pun berapa hari, main tekan tarikh sahaja... Rupanya 12 hari mula dari Selasa (lusa) hingga 23 Jun balik semula Kedah. Rasanya bulan ni bulan depan saya banyak cuti ni..... balik Kedah seminggu lebh lepas cuti semula, ada event yang harus di penuhi.... hehehe


Banyaknya cuti saya! banyak lagi.... tahun lepas saya forward 6 hari..... Allhamdulillah,,, akhir bulan 7 nanti saya terpaksa ambil cuti lagi untuk perkara yang sangat penting dalam hidup saya sekarang.... memang rasa macam hidup mati..... permudahkan la segalanya Ya Allah....

Apa pun cuti bagi saya buka sesedap onde-onde.... hehehe.... saya susah nak ambil cuti, tak ada apa nak plan holliday pun. Sejak kerja saya selalu forward cuti ke tahun hadapan sahaja. Sebelum saya cuti belajar, pada akhir 2012. Cuti saya yang ada masa tu masih berbaki 32 hari terpaksa burn sahaja..... sebab setiap tahun, tak habis cuti.... tak apa la, lepas ni belum tentu dapat cuti lagi. Perjalanan masih jauh. 

Semoga anda cuti cuti berhemah. InsyaaAllah.... selamat hari raya dari saya dan keluarga, maaf zahir dan batin.


2 comments:

  1. hati2 balik kg.

    semoga dimudahkan urusan utk cuti bulan 7 nnt.

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti...

    untung la kan sudah dapat bercuti..

    kerja saya lain..

    dalam bekerja itu cuti dan dalam cuti itu bekerja

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.