Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]
Powered by Blogger.

Baru Perasan Aku Salah Seorang Pemenang Heritage Box Ayam Brand

Baru Perasan Aku Salah Seorang Pemenang Heritage Box Ayam Brand / Allhamdulillah. Allahuakhbar, rupanya semalam saya baru perasan yang saya merupakan salah seorang pemenang Heritage Box Ayam Brand.


Saya ingatkan Ayam Brand hantar tuna pada saya tu adalah GA yang saya share kat SINI. Saya join racing to the space tu pada bulan Januari lalu. Tak sangka lak salah seorang pemenang.







Nak di jadikan cerita semalam saya duk search journal, nama saya hanya ada satu journal itu pun cikai macam sampah sebab saya ni bukan la pandai menulis "academic writing" sebab tu la lum habis lagi study saya ni.... Cari punya cari ada nama sendiri, oh rupanya saya salah seorang pemenang Heritage Box Ayam Brand.


Maaf ye kawan-kawan yang tanya saya macamana nak dapatkan tuna Ayam Brand tu? Saya suggest untuk join GA Ayam Brand, rupanya saya salah seorang pemenang pemenang Heritage Box Ayam Brand



Dah bulan lapan baru perasan perkara ni... Mamang saya tak tahu! Tuna pun dah habis makan may be dah jadi tanah semula dah.... kekeke






6 comments:

  1. Wah tahniah! singgah sini https://messarah.blogspot.com/2018/08/my-beauty-mask-review-gold-hydrogel.html

    ReplyDelete
  2. tahniahh menang. hahaha lambat jugak tu baru perasan. oh ya, nak bagitahu ni saya letak blog ni dalam bloglist di sidebar saya ye ? suka dengan blog ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah Sheila..
    Kalau rezeki tak ke mana.. ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis, syoknya dpt mkn produk ayam brand percuma! Bkn senang nak dpt tu. :D

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.