Al Fathihah Mahathir Lokman Meninggal Dunia

Al Fathihah Mahathir Lokman Meninggal Dunia / Saya membesar dengan suara dan informasi daripadanya. Orang yang sangat berkaliber dalam dunia penyiaran telah pergi meninggalkan kita semua di hari Jumaat yang penuh barakah. Orangnya sungguh hebat kerana mahir dalam pelbagai bahasa. Mesti penonton dan pendengar akan merindui suara arwah dalam tilawah Al Quran kelak. 


Adik arwah Ida Lokman mengesahkan bahawa Datuk Mahathir Lokman meninggal dunia di sebuah hotel di Kota Kinabalu selepas solat Subuh.

Allahu, indahnya pemergian arwah. Semoga arwah ditempatkan bersama hambanya yang bertaqwa dan dikurnakan syuga hakiki.


Innalillawainailahirojiun... 


Al Fatihah
Amin

9 comments:

 1. alfatihah moga arwah dicucuri rahmat rohnya

  ReplyDelete
 2. Innalillahiwainnailaihi roji'un :) alfatihah

  ReplyDelete
 3. Innalillahi wainna ilaihi roji'un

  ReplyDelete
 4. semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman..

  ReplyDelete

 5. إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون

  Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah beliau , rahmatilah beliau , maafkanlah beliau , muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..

  AlFatihah
  بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
  ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

  ReplyDelete

Powered by Blogger.