Selamat Hari Lahir Kak Ngah Zara Adelia 6 Tahun

Selamat Hari Lahir Kak Ngah Zara Adelia 6 Tahun / Allhamdulillah genap 6 tahun kak ngah Zara Adelia pada 29 September 2018 kelmarin. Pengalaman pertama saya melahirkan baby secara normal dengan izin Allah tuk kak ngah di SINI.


Maaf mama n daddy belum prepare apa-apa hadiah tuk kak ngah disebabkan kesibukan dan juga kecelaruan fikiran mama terhdap hadiah hari jadi kakak yang masih terganda disebabkan POS LAJU di SINI. Mama tengok kak ngah pakai baju ni, mama pelik kenapa macam kecil jer, bila mama belek tang size rupanya size 1-2.... hehehehe... baju adik Jannah punya.... aduihhhh kak ngah, yang kecil baju pun share ngan adik Jannah.... 


Hari ni kak ngah ikut mama study kat library dan tak p sekolah sebab selsema dan batuk, tapi kelas mengaji Al Baghdadi rajin lak nak pergi. So, kak ngah layan la mama kat bilik study di library. hehehe,,,, terima kasih kak ngah, anak yang manja.... selalu kena buli kat adik Nur Jannah....

Hari ni mama bagi kak ngah makan laksa, pagi tadi dia ikut saya walking, baru jer berami minit walking dah penat, so kami stop kejap tengok rusa....


Kemudian sambung jalan semula hingga 2.8km... kesian dia jauh gak jalan.... dah 3/4 jalan, dia penat so stop lagi kat koleh penginapan pelajar pergi cafe, bagi dia breakfast.... dah siap dia breakfast sambung jalan hingga ke pusat sukan semula. Masuk gym dia nak workout hehehe... kurus anak saya ni, tapi tak apa la janji kak ngah sihat... Dah settle semua mandi, kami ke library.... 

Tengahari saya hantar kak ngah masuk mengaji kelas Al Baghdadi di Pusat Ialam... the sambung balik library,,,, sampai petang ambil kak ngah balik.... Cam ni la kisah saya dah kak ngah birthday girl 30 September 2018.... Semoga kak ngah sentiasa sihat, dan tidak malas-malas dan manja, belajar rajin-rajin berjaya di dunia dan di akhirat... amiinnn....


4 comments:

  1. haha boleh geng dengan saya la suka makan laksa! Happy birthday zara adelia, semoga membesar dengan sihat dan mampu capai impian awak :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari Lahir Adelia..Nanti tahun depan sama-sama masuk darjah 1 laaa ngn anok cikma Zaryth tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... t.kasih untie ma, o... sebaya ngan zarith... k.ngah ni kecil sgt

      Delete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.