Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]

PIXON IN BOX Rezeki Ar Razzaq

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم



PIXON IN BOX / Allhamdulillah. Salam Jumaat.

Duk mengemas buku-buku di rak kat rumah.... Ingatkan nak bawa semua buku-buku kat rumah ke ofis.... Bila dah mula mengemas kosongkan rak, macam-macam la keluar... Kecil besar macam-macam ada. Yang menariknya saya satu box yang saya jumpa ditulis "PIXON". Saya pun dah lupa apa di dalam. 



Bila dibuka tudaaa.... ada beg pixon. Mula lah saya memerah otak kat mana dapatnya ni. Ermmm... perah punya perah baru ingat ini free give semasa saya membeli latop 5 tahun yang lepas. 


angakat lak pixon hitam ni.... aahaaa.... ada small pocket book, mencucu skrin latop, berus, small keychin



Bila buka lak dalam pixon hitam tu, yuhuuu, ada DVD-R, kabel, pendrive, earphone. Punya la saya tak tahu ke, tak ambil kisah ke... ntah la.... susah saya pergi pergi earphone sdiri.... hehehe... tapi xpa la earphone tu pun dah rosak. ganti lak yang baru jumpa ni. Allhamdulillah... terima kasi Ya Rabb...




Sesungguhnya Dia Maha Pemurah dan Maha Menyusun...


4 comments:

  1. cikyan pon sesekali jd mcm tu jugak.. letak brg merata2.. pastu setahun kmudian bru jumpa..

    cikyan follow sini #1505

    ReplyDelete
  2. Alhamdulliah. rezeki hari jumaat.

    follow sini #1506

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...rezeki tu..kadang² bila kita nakkan sesuatu yang lain,dapat yang lain,yang lebih diperlukan...hehe

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.