Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]

PEMENANG GIVEAWAY REFRESH BLOG SHALIMARYUSOF.COM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




PEMENANG GIVEAWAY REFRESH BLOG SHALIMARYUSOF.COM / Sesungguhnya diri yang alpa ni lagi lemah dan fakir.... hehehe.... saya post entry Rezeki Dari Sahabat Blogger, rupanya tersilap orang.... Ini kali kedua berlakunya sebegini rupa pada saya! tu la duk peram draft tapi tak tulis siap-siap nama siapa yang bagi dari GA atau segmen apa.... 


Yang sebetulnya saya menang hadiah tudung ni dari GIVEAWAY REFRESH BLOG SHALIMARYUSOF.COM

Minta maaf Cik Ma, Kak Sheila tersilap sangka 😇😊 Al maklum dah tua, dua tahun lagi dah masuk 4 series... kekeke..... macam ni la saya! memang tak dan nak pikir apa disebabkan mengaji tak habis lagi, kalau jumpa orang pun saya terpinga-pinga siapa kah gerangan.... Kepala saya duk pikir tesis sahaja! Patut la confius Ikin.... 

So, jangan lupa singgah-singgah ke blog SHALIMAYUSOF.COM

Subhanallah. 😍




2 comments:

  1. Hihihi, takpe kak.. saya pun kadang-kala jadi pelupa jugak.. Anyway, tahniah kak kerana terpilih untuk jadi pemenang.. =)

    ReplyDelete
  2. cantik and kemasnya blog ni hehe suka tengok. btw congrats!

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.