Google Adsense Sheila Inspire

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Google Adsense Sheila Inspire / Allhamdulillah. rezeki tak terguda 2018. Saya yang suam-suam kuku blogging ni, tak sangka google dah approve. Tak bermimpi lagi nak cash out. Ada rezeki kemudian hari boleh merasa cash out selalu. Semoga kuat dan terus bersemangat dalam blogging.... 


Ini yang pertama bagi saya. Sahabat mesti dah lama cash out kan... hehehe... Saya doakan sahabat terus maju jaya. Siapa kita, kita adalah sama. Cuma yang membezakan keyakinan dan motivasi diri kita agar sentiasa lurus kepadaNya. Bagi yang belum, all the best semua... sebab saya pun belum cash out la dan belum lagi berjaya. Bila dah tengok sampul google adsense macam termotivasi skit untuk melangkah demi kejayaan. InsyaaAllah apa yang dilakukan dengan niat yang betul akan diredhaiNya.... 

Allhamdulillah. InsyaaAllah. 

Powered by Blogger.