Diari Saya Hari Ini

Allhamdulillah... syukur pagi yang rahmat.... 
Hari ni, hantar kakak ke sekolah, masuk ofis, p breakfast ngan Kak Ngah Zara, baby Nur Jannah and daddy.... The n hantar kak ngah ke taska, terus p klinik injection imunisasi tuk 3 bulan.... Nur Jannah dah baik demam baru boleh ambil injection. 

Allhamdulillah... kak ngah seronok la bila bawa dia makan dulu

kacau baby, haishhh....

cak.... Nur Jannah

Bereh semua..... balik ofis settle borang apa yang patut tuk p seminar and present esok. Then kul 11 ada meeting jabatan. Kelmarin ada majlis silaturahim sambutan raya peringkat universiti. Memandangkan duk busy kat office tak sempat nak p.... 

baru jumpa lemang, dah nak habis syawal dah pun..... Allhamdulillah

Allhamdulillah hari leh rasa lagi hidangan raya. Nak tau tak, hari ni kali pertama saya makan lemang sepanjang syawal ni. hahaha.... baru jumpa lemang.... hadui.... orang lain mesti dah jemu kan.... Apa pun, syukur dengan nikmat dan rezeki Allah Ya Razzaq..... 

Allhamdulillah....

Baby Nur Jannah stay kat ofis saya la hari ni.... tidur, bangun main, nangis, main..... hehehe.... tengahari kak ngah balik taska, stay kat bilik saya juga. Dah ada baby kat bilik, mula la tak mahu p kelas agama petang ni.... ermmmm..... haru saya bila anak-anak berkumpul.... tak nampak rupa bilik ofis.... ni belum lagi ada kakak.... kalau tak ermmm bising riuh rendah mereka bila berkumpul...

Nasib la, kawan ofis saya bilik sebelah lelaki dan sporting, paham sangat situasi mak-mak ni bila anak-anak datang serang bilik mak....

ermmm....
Prepare paper tuk presentation esok. We me luck.... InsyaaAllah, semoga dipermudahkan semuanya...

Allhamdulillah....
 
 

6 comments:

  1. wish best luck kak. sedap tgk lemang tu. hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    Alhamdulillah.. Semoga semua dipermudahkan ok..

    Jemput baca dan komen entri ini juga ya.. :)

    http://www.erazfadli.com/2017/07/sndlipstick-by-siti-nordiana.html

    ReplyDelete
  3. Kak,,syawal ni PC belum jamah lemang kak...rendang je...adui...belum rezeki dan belum izinNYA..bambam Jannah..mesti seronok anak-anak ikut mama ke pejabat ya..

    ReplyDelete
  4. wish best luck kak. semoga dipermudahkan. InsyaAllah. Aamin. :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.