Jeles ke?

Allhamdulillah.... rezeki berlimpah ruah.... bangun dari tidur.... sentiasa bernafas, dapat breakfast, dapat lunch yang free lagi.... hehehe..... Syukur padanya! Apa nak lagi ye? Itu sudah cukup! ingat CUKUP!

Tangan ni gatal ler nak belek fesbuk, blog, nengok gambar kawan2... fuhhh,..... seronoknya mereka! pergi holiday lagi.... shooping mooping tu....

Ko dapat? 
Jeles ke ko tak dapat! 
Allhamdulillah... aku pun dapat! 

Kata cik hubby "jom baby jalan-jalan" (sambil memimpin tangan putri butterfly jalan-jalan kat dalam bilik, keluar bilik, masuk dapur, keluar dapur dan keluar rumah legar-legar kat porch rumah).... Si putri butterfly masuk rumah... "mama, jalan-jalan....." aku tersenyum.... Allhamdulillah... Allah bagi kesihatan dapat berjalan.... 

Apa yang kita ada harus bersyukur, DIA bagi kita banyak! Apa lagi yang kita nakkan? Tak sama seperti orang lain pun tak apa! Janji kita bahagia! Bahagia bersama keluarga... Bahagia bersama NYA!

No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED