Procare Rahsia Puteri Feminine Wash Untuk Wanita Hebat



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Procare Rahsia Puteri Feminine Wash Untuk Wanita Hebat | Assalamualaikum, hi all. Lama tak bersua, dek kekangan life yang melanda. Dah sebulan lebih latop rosak tak terbaiki, tersadai kat kedai, banyak kerja terabai. Allhamdulillah, sepupu pinjamkan latopnya untuk saya, boleh la bercha cha semula.... tapi kena pergi library awam Kota Bharu la untuk guna tenet. Kat rumah mak saya tak ada line tenet.

Tak apa, susungguhnya Allah Ya Baarik, semua Dia Yang Maha Menyusun atur hidup kita. Syukur apa yang diberinya adalah terbaik buat kita semua isan di dunia ini dilahirkan behat. Apa lagi anda yang bergelar wanita.



So, korang hari ni saya nak cha cha tentang Procare Rahsia Puteri Feminine Wash Untuk Wanita Hebat. Apa tu???

Erm.... korang wanita hebat, mesti guna pelbagai sumber cucian feminim kan... Procare Rahsia Feminine Wash ni adalah pencuci wanita yang dirumuskan dengan PH balance yang sangat sesuai untuk kulit wanita. Dengan PH balance ni mampu menstabilkan hormon wanita. Selain itu, banyak kelebihannya... Nak tahu apa? Jom jangan jemu baca tau! banyak faedahnya....




Kebaikan Rahsia Puteri Feminine Wash:

  • Mengetatkan dinding faraj 
  • Meningkatkan kelembapan faraj 
  • Mengurangkan keputihan
  • Bersifat anti radang 
  • Menyahkan bau yang kurang enak 
  • Melindungi,  memulihkan dan menyegarkan 



Apa yang penting Rahsia Puteri Feminine Wash ini, diperkaya dengan ekstrak semula jadi tau iaitu:

  • Pueraria Mirifica (Lobata)
  • Labisia Pumila (Kacip Fatimah)
  • Quercus Infectoria (Manjakani)
  • Piper Betle (Daun Sirih)
  • Allium Sativum (Bawang Putih)

Dan.... anda tak perlu risau, ramuan yang bermutu dan smeulajadi ini mampu memberi kebersihan dan hasil terbaik untuk kita sebagai wanita menjadi bahagian sulit. 

Berapa pula harganya? Erm,,,, dengan harga yang mampu milik saya yakin anda boleh memilikinya untuk menjaga kebersihan dan kesucian diri daripada pelbagai bakteria. Jom kita tengok lak berapa harga Rahsia Puteri Feminine Wash yang ditawarkan:

30ml = RM15
100ml = RM43
100ml + 30ml = RM50


Untuk peluang perniagaan Puteripreneur, boleh hubungi Y.S.P Industries (M) Sdn Bhd di +60124954288

Untuk maklumat lanjut:

Facebook : ProCare
Instagram : @procaremy

#rahsiaputeri #femininewash #procarerahsiaputeri #rahsiaputerifemininewash 


1 comment:

  1. First time nampak product ni. Harga dia boleh tahan murah juga tu kan. Kira mampu milik.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.