Nuffnang On Going

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Nuffnang On Going / Allhamdulillah... Dah lama tak check nuffnang ni, sebab utama latop saya tak boleh nak buka website nuffnang. Dah clear cookies di SINI pun still tak boleh buka juga. Bila kat handphone boleh pula saya bukanya. Bila check di handphone ada enam CPUV seperti di bawah bagi bulan Oktober dan November 2017. Uhhh... ada juga ye... syukur... CPUV lama di SINI




Apa yang saya perhatikan iklan nuffnang ni tak keluar. Saya perasan bila saya ke blog lain, blog tersebut ada pula 3 iklan nuffnang yang keluar atas , tepi dan bawah. Erm... saya amati, mungkin blog tersebut hanya ada iklan dari nuffnang saya. 

Kalau kat blog saya, nuffnang akan bersaing dengan adsense. Mungkin faktor ini menyebabkan iklan nuffnang tak keluar! sebab ada pengiklan yang lebih dominan daripadanya. Itu justifikasi saya sahaja. 

Anda rasa macam mana?

Salam blongging.




13 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah kak...rezeki...sekarang nampak nuffnang macam kembali aktif..semakin kerap iklan terpapar di blog rakan-rakan...

    ReplyDelete
  2. wah Alhamdulillah.. sama ngan Gee takleh buka web nuff tapi dengan phone..haha

    ReplyDelete
  3. tahniah kak! nuffnang saya mmg sendu

    ReplyDelete
  4. Elok.je iklan nuffnang kat blog cik akak..siap bersaing dengan iklan macam2 termasok adsense...sebab iklan nuffnang ni ada jam dia kuar mencari makanan kak sheila..hihi

    ReplyDelete
  5. nuffi keluar ikot peaktime rasanya...

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak! Awa pun dh mula dpt kempen dr Nuff ni.. tetiba je..

    ReplyDelete
  7. dah lama tak dapat nuffnang ni. huhu sendu nauu

    ReplyDelete
  8. Saya punya en nuff dah macam krik2 ni. Tapi tak pelik sangat sebab blog saya pun sama krik2 nya. :P

    ReplyDelete
  9. Sy pon xbole masuk laman web nuffnang..kt blog sy pon xde.. ke sbb sy sndri xbole tgk ye.. org lain bole tgk ke x sy xpasti..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.