Nuffnang On Going

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Nuffnang On Going / Allhamdulillah... Dah lama tak check nuffnang ni, sebab utama latop saya tak boleh nak buka website nuffnang. Dah clear cookies di SINI pun still tak boleh buka juga. Bila kat handphone boleh pula saya bukanya. Bila check di handphone ada enam CPUV seperti di bawah bagi bulan Oktober dan November 2017. Uhhh... ada juga ye... syukur... CPUV lama di SINI




Apa yang saya perhatikan iklan nuffnang ni tak keluar. Saya perasan bila saya ke blog lain, blog tersebut ada pula 3 iklan nuffnang yang keluar atas , tepi dan bawah. Erm... saya amati, mungkin blog tersebut hanya ada iklan dari nuffnang saya. 

Kalau kat blog saya, nuffnang akan bersaing dengan adsense. Mungkin faktor ini menyebabkan iklan nuffnang tak keluar! sebab ada pengiklan yang lebih dominan daripadanya. Itu justifikasi saya sahaja. 

Anda rasa macam mana?

Salam blongging.




'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.