Birthday GiveAway Sheila Inspire

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Allhamdulillah. Bismilahhirrohmanirrohim. 
.
Awal Ogos lalu saya ada share untuk adakan GA
.
Syukur byk win rezeki Allah Ya Razak. 
.
Sempena hari kelahiran saya dan baby baru saya kongsikan WIN untuk sahabat dan sesiapa sahaja yang mahu saya kongsikan.
.
Maaf ye ada syarat skit seperti yang tertera dalam poster.
1. Follow blog www.sheilaimspire.com
2. Follow IG @leo.shopempire 
3. Follow tiktok @leo.shop
4. Follow FB page @Leo.Shop
5. Share dan buat entry 
.

Post a Comment

39 Comments

  1. Happy birthday, Kak Shiela. Insya Allah, saya akan turut serta nanti.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday akak.. ok jugak tu tapiii kalau takde akaun tik tok camner kak

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut ulangtaun kelahiran ya kak. Paling penting akak sekeluarga terus Allah limpahkan dengan kasih sayangNYA.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak Sheila, TAHNIAH diucapkan kerana dapat baby baru, selamat hari lahir diucapkan untuk akak.. Saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2021/08/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  5. nak join la nnti, tp xde akaun tiktok.

    ReplyDelete
  6. Sannah helwah. Semoga mak & anak kekal sihat sentiasa. Insyaallah kalau ada kesempatan, Syu join😊💕

    ReplyDelete
  7. Tahniah dapat baby baru....saya join...

    https://www.yamanaimy.com/2021/08/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  8. Saya join ye Kak Sheila :)

    http://www.vitaminayu.com/2021/08/birthday-giveaway-sheila-inspire.html?m=1

    Salam perkenalan semua..

    ReplyDelete
  9. Saya join

    http://www.zianaeunos.com/2021/08/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  10. Salam, selamat hari lahir, tahniah dapat baby baru, moga dirahmatiNya selalu.

    ReplyDelete
  11. Saya join ya :D
    https://theathra.blogspot.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  12. https://www.ibucida.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, Kak Sheila. Saya turut serta. Tapi maaf, saya tiada TikTok.

    https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  14. Join!

    https://anakomak6.blogspot.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html?m=1

    ReplyDelete
  15. Saya join <3 Tapi maaf ya saya tak ada tiktok :(

    https://www.youthayuju.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  16. tahniah kak shiela! Saya join ye

    https://www.farhanajafri.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  17. shida join kak sheila :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah Sheila..
    Sha joint ye.. https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html
    tapi sha minta maaf ye, Sha tak ada akaun tiktok tau..

    ReplyDelete
  19. yg tiktok tu banyak pulak account leo.shop ni..
    yang mana satu ni geng?? cuba ss gambar profile sikit

    ReplyDelete
  20. https://sheilaarshad.blogspot.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ammi dah join

    ReplyDelete
  21. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  22. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  23. Join!

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  24. Eza join ya. Salam kenalan.

    https://www.ezaboomboom.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  25. Tahniah Sheila dapat baby baru. Dan happy birthday! Salam perkenalan dari Aien. :)

    https://www.aienienka.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-empire.html

    ReplyDelete
  26. Mama join
    https://www.mamapipie.com/2021/09/birthday-giveaway-sheila-inspire.html

    ReplyDelete