Domino's It's All About You Menceriakan Hari Saya dan Keluarga

Domino's It's All About You Menceriakan Hari Saya dan Keluarga / Allhamdulillah, menikmati Domino's Pizza bersama keluarga sangat menceriakan hari-hari saya. Ditambah pula anak-anak suka sangat dengan pizza ni. Kalau boleh tiap hari mereka nak makan pizza. Domino's menjadi pilihan kami. Disamping itu dengan teksturnya yang gebu disaluti cheese amat menggamit rasa ceria tuk anak-anak saya.



Demand Pizza Lebih Cheese
Anak-anak ni dah pandai merasa tahu memilih. Mereka selalu demand yang lebih cheese.... Untuk kempen It's All About You, saya memilih untuk menambah cheese tarik lebih.


Lokasi Domino's Jejak Kasih
Saya memilih lokasi premis Domino's Pizza di Jitra. Melangkah masuk ke sana petanghari yang redup disambut mesra dengan staf Domino's yang peramah. Pizza sudah di tempah online dan saya memilih untuk take away. Bila sampai ke sana, saya memberi tahu nama yang saya digunakan untuk tempah Domino's "Sheila Adziz", dan sataf memeriksa pesanan saya, katanya Puan Aselawati, "ye"... saya menyapa.... "Saya student puan"..... hehehe.... terpinga-pinga saya kejap. "Student Broadcasting ke?"... "tak, student Journalism".... Tahun berapa? "2009 batch arwah Najmi dan arwah Fikri" Al Fatihah.... Allahuakhbarr! Sesi sejak kasih... then, baru saya ingat dia!..... Ya Allah Ya Jaami' Yang Maha Mempertemukan. Kann.... indahnya Domino's in my life! Terima kasih Ya Rabb....


Miss u my student, all your batch.... Mereka batch terakhir saya mengajar! So, with Domino's Pizza It's All About You, make me happy.... yeahhhhh.... Allhamdulillah. So Impress with the situation. Bukan mak dia saja seronok tau, tengok anak-anak pun seronok.


Dapat dapat Domino's Pizza It's All About You, tak sabar nak makan, masuk dalam kereta tak sempat-sempat sampai tempat makan terus ngap dulu, bau yang harus dengan kepanasan yang masih terasa, ditambah pula dengan kegebuan teksturnya, harus la anak-anak tak sabar nak makan....




Dah dapat makan, muka ada senyummmm la.... hehehe..... 


Kemudian, sambung menikmatinya di JM Cineplex Jitra sambil menunggu mamanya masuk panggung tengok wayang.... Allhamdulillah! kenyang.....



Selagi masih ada promosi Domino's It's All About You jom kita makan kawan-kawan.... 


Nak tahu apa promosinya tengok video ni...


Sejarah Dominos Pizza
Dah makan kenyang, jom kita menyorot sejarah Dominos.... Bermula dari tahun 1997, dengan Tom Monaghan merupakan founder kepada Domino's Pizza telah melancarkan dan membuka Domino's Pizza di Malyasia.


Dan kini sudah 21 tahun Domino's Pizza bertapak di Malaysia, sudah 216 premis Domino's Pizza di negara ini. Pada pertengah tahun 2017, Domino's Pizza telah dinobatkan sebagai rangkaian terbesar di Asia Tenggara dan juga kelima terbesar di Asia Pasifik. 

Tahniah Domino's Pizza, semoga maju jaya....

So, uols kalau nak pesan online Domino's Pizza ni sangat la mudah. Yang pertama anda kena register dahulu di laman seswang Domino's Pizza... dan dari situ anda boleh membuat pesan di mana sahaja, tempat pilihan untuk anda ambil pizza tersebut. Dua pilihan yang diberi sama ada anda mahu dine in atau take away.... Apa lagi jom lawati:

Website:
 

4 comments:

  1. Nak kena order lagi ni hihihi xpuas makan

    ReplyDelete
  2. kalau mak budak boleh sabar, anak-anak memang tak boleh sabar nak makan pizza ni.. hihi

    ReplyDelete
  3. Pull beef pizza tu nampak menarik.. Nak cubalah nanti..

    ReplyDelete
  4. lama tak makan Dominos. Suka jgak. Baru ni makan Pizza Hut.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.