Trafik Saya Yang Sendu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Trafik Saya Yang Sendu / Allhamdulillah.... beberapa minggu ni blog saya terabai. Tak sempat nak update entry. Sebagai blogger walaupun part time sedikit sebanyak ada rasa down juga bila tak dapat nak luangkan masa setiap hari publish entry. Jeles? jeles dengan blogger lain yang sentiasa update? ermmmm..... sedikit sebanyak harus ada bagi memotivasikan diri! Sejak blog ini bermula tahun 2011, jika tak silap saya boleh tengok berapa banyak trafik singgah ke sini baru mencecah 400k.... tersangat sendu kan?  



Sedangkan blogger seangkatan saya sudah mampu menggampai bintang di angkasa. Walaupun pun sendu ke idok, tetap jua bernyawa blog ini selagi saya masih bernafas, tapi sejak bebrapa bulan ni, saya bersyukur sangat, walaupun tak sempat nak update blog tiap hari trafik mula ok setiap hari boleh la cecah 1k....

Allhamdulillah. Tiada apa yang baik dari blog ini sebagai saya si penulis kerdil. Banyak ilmu blogging yang masih saya ketinggalan. Cuma sekadar berkongsi sedikit apa yang dipinjamkan. Kalau sudi lembutkan jari-jemari sahabat untuk menekan like di page saya:


Terima kasih kepada sahabat yang sudi menyinggah di blog ini. Allhamdulillah. Semoga kita terus menyebarkan kebaikan dan berkongsi perkara yang baik. Maaf jika tak sempat saya singgah ke blog sahabat selalu. Masa sangat membataskan saya sekarang. Sokongan anda ke sini membuatkan saya terus bersemangat untuk mneruskan perjuangan seorang blogger.... hehe......

Salam saya dari saya Sheila....

Allhamdulillah



22 comments:

  1. Tak apa kak...alhamdulillah apa adanya...dengan keadaan akak yang masih menuntut ilmu...seorang ibu isteri dan bekerjaya juga..PC rasa akak dah lakukan yang terbaik...syukur...

    ReplyDelete
  2. tak apa, biasalah ups and down being a blogger,, kita pun selang 4 hari update blog, tu pun fikir nak update apa hii.. pv pun dalam 1k lebih la jugak ,,huu

    ReplyDelete
  3. Ramainya pengunjung tu..tahniah..tak apa masih ada waktu..

    ReplyDelete
  4. all the best SI. kan SI still study, maybe banyak masa siapkan thesis, lepas tu nak kerja lagi, nak jaga anak lagi .. insya allah habis study kot kot byk masa terluang, boleh selalu update blog. jangan down sangat. cheer up SI.

    ReplyDelete
  5. Berbanding dengan saya, tinggi lah tu... InsyaAllah akan terus meningkat lagi pada masa akan datang...

    ReplyDelete
  6. better than mine at least. hehe

    jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini. mana tau boleh tmbh traffic lg. hehe

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tu.. taklah sendu mana..hehe.. teruskan menulis jom!

    Jemput singgah baca artikel terbaru saya

    ReplyDelete
  8. blog saya lagi teruk dari blog ini..

    so jangan rasa rendah diri sangat..

    saya juga start berblogging dari 2009 ..

    tetapi lompat-lompat blog

    ReplyDelete
  9. tkpe sheila. yang penting update blog untuk manfaatkan orang lain

    ReplyDelete
  10. banyak jugak tu akak yesterday. hihi. jangan sedih-sedih, aira pun sendu jugak. huhu

    ReplyDelete
  11. Tu banyak la.... trafik I rendah lagi

    ReplyDelete
  12. tak apa kak! selagi ada hari esok, selagi itu kita terus berusaha. yg semalam jdikan pemangkin untuk terus berjaya.

    saya punya lagi laaa, tersendu-sendu mcm kereta lama habis minyak

    ReplyDelete
  13. trafik ni x tentu
    kdg naik kdg turun
    insyallah semoga terus komited dgn blog

    ReplyDelete
  14. eh !! tak de la sendu mana pon sis.. hee~ okay jek..

    ReplyDelete
  15. tak apa kak jgn risau..usaha sampai berjaya ya.

    ReplyDelete
  16. syukur alhamdulillah, tinggi jega tu,.. klu blog akak sedu sedan dah.. uwaaa

    ReplyDelete
  17. tinggi juga tu.. suka bt auto publish siap2 hehe

    ReplyDelete
  18. Tinggi juga la tu..kita punya lagi haru

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.