Si Tukang Tengok Latop

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

hehehe.... tajuk tu pasal aku ler,,,,, bila dah masuk pukul 12 tengahari perut dah mula lapar kan.... adik depan aku minta tolong tengok latop dia nak keluar makan...... foreign student pak Arab lak tengok jer bila adik tu minta tolong aku.....



Dalam berapa minit lepas tu, Pak Arab tu lak minta tolong aku tengokkan latop dia..... "ten minute" katanya....

hehehe...... rezeki mudah tanpa disangka Allah Ya Razzaq, Ya Rahman, Ya Rahim bagi..... that's why juga lah aku tak suka duk bilik privacy kat library,,,,,, aku lebih suka duk ramai-ramai sama-sama dikelilingi pelajar lain....... syokkkk woooo...... kang dapat rezeki tak sangka ni...... yang penting aku bukan "tuan" nak privacy bagai, aku cuma hamba yang dhaif..... tak kisah la bising ke apa, dalam kubur nanti sunyi sepi, bising sikit apa salahnya......




2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED