PTPN Mana Hilang???

Assalamualaikum... ni entry tertunggak... cz tak bayar bil api.... tak bayar ptptn gak... haha...

Ni ceriter sebelum raya. Lebih kurang seminggu nak raya yang lalu saya check slip gaji al maklum ler nak belanja raya kan... tahun ni memang belanja last minute. Dua hari nak raya baru p cari keperluan raya. Tapi dah ada ler back up sepasang sorang tuk anak-anak yang wajib baju kurung mereka.


Bila dah check slip gaji tu baru perasan potongan ptptn saya dah hilang.... alamak dah habis bayar ke? saya memang potong gaji RM23lebih sebulan... dah lama saya tak check slip gaji... haduiii... bila online search tuk dapatkan no pin ptptn sms tak reply.... maknanya ptptn saya dah habis ke ni???

Sampai hari ni baru teringat semula pasal ptptn ni... selepas raya memang duk busy ngan study... kena p call le Isnin nanti tanya mereka... takkan tak ada notis apa2 kan menandakan saya dah habis bayar....


1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.