Positive!

Salam... selamat pagi semua... masuk ofis tadi ps terus ke pusat kesihatan.... sampai sana cam suspen jer, dah tiba giliran, masuk jer bilik doktor ps citer apa masalah... erm... doktorr suh ps cakap 'ok' dia bagi satu paper suruh ps ke lab... then bila tiba nama dipanggil, ps ambil result tu... pegawai lab sepat senyum kat ps.. alamak... camana ni? keluar jer lab, nak ke bilik doktor baru ps tengok apa result tu... erm... 'positive' tertulis kat situ.... masuk semula bilik doktor, doktor cakap em... ok, sya bagi asic folic k... bila keluar bilik doktor tu, rasa terurja, berita gembira juga la... tp ps xler xcited sangat kan cz awal-awal ni pregnant ps takut banyak kemungkinan akan berlaku kan... ps doakan supaya ps dan kandungan ni sihat! putri butterfly ada kawan... insyaAllah, semugo Allah lindungi kami!

6 comments:

  1. congrats..
    take care ye :)

    semoga kedua2nya dilindungi Allah selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. congrats , moga si ibu & bayinya dlm keadan baik ... shat walafiat :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hehe..mcm mana boleh terlepas entry happy nih..congrats !.. taking care kak....semoga dipermudahkan..aamiin

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.