Kerja vs tanggungjawab....

Selamat menyambung kerja yer.... selepas makan tengahari, solat zohur..... hari ni ada makan free kat cafe bangunan baru ku nie.... tapi aku pun tak pernah lagi ke cafe tu, tak tahu lak kat mana letaknya..... hehehe.... tak sempat lagi nak jelajah blok bangunan nie..... InsyaAllah esok leh breakfast ngan Amani kat situ..... masa nak turun tadi terserempak dengan member2 dorang cakap hujung bangunan nie..... tak apa la....

Tadi siapkan time table untuk semester ini.....


Allhamdulillah semester ni dapat dua subjek jer..... satu subjek asas paper 1000 satu subjek majoring paper 2000.... tak ler berat sangat..... kalau semester lepas2 dapat tiga subjek..... lagi kelam kabut aku dibuatnya.... kelas pun hanya hari Ahad dan Rabu sahaja..... so sweet...... hehehehe...... senyum terlebih skit.....  cuma satu paper asas tu aku belum pernah ambil sebelum ni..... kena study lebih la dan faham dulu..... try minta nota kawan2 nak buat rujukan semua tak bagi hehehe... semua cakap ala kadar.... yuhuuuuu..... tadi aku emel nota aku semester lepas pada dua orang kawan ni, rasa hepi sangat..... at least ada panduan untuk mereka...... it's ok small matter jer..... yang penting kita hepiiiii...... lagi pun aku kena buat modul bagi subjek tu, konklusinya cari bahan banyak2 k, share sama ilmu tak rugi kan..... paham gak, kadang2 ada kawan2 malu nak share kalau tak lengkap, aku pun sama... kekeke.....

Allhamdulillah.... bila search kat library ada buku yang dicari untuk subjek ni..... kena pergi cepat ni, kang melepas lak.... hehehe...... k, calo.... kerja ku tanggungjawab ku..... thanx to Allah.....

6 comments:

  1. fuh dedicated...tumpang b'tanya Pn. Sheila ni lecturer kan?kat mana?ajaq apa? :D

    ReplyDelete
  2. semua yang kita buat akan dibalas juga tu...sabarlah...moga diberikan kelapangan nanti

    ReplyDelete
  3. ok lah tuh...dulunya kelam kabut dibuatnya.skg senang sikit kan.
    insyallh..allah akn permudahkan rzki untuk umatnya ;)

    ReplyDelete
  4. bestnyer ada makan free hehe :)
    smoga segala urusan kamu dipermudahkan olehNya ya..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.