Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Allhamdulillah... dah lama tak bersegment ni. Kali ni saya menyahut jemputan Shida join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog. Em... Shida bagi topik untuk ceritakan perasaan untuk sambut Ramadhan dan raya tahun ni...

Uh, untuk Ramadhan kali ni berpuasa tanpa Kakak Amani la, sebab dia akan masuk asrama. Kali pertama Kakak berpisah dengan family, semoga kakak Amani seronok dan dapat sesuaikan diri di asarama. Untuk raya pula, kalau tak dapat rentas negeri kami beraya di Kedah je la tak boleh balik kampung. Tapi raya dan Ramadhan kali ni saya presgnant, saya harap saya kuat dan dapat menunaikan ibadah puasa dengan baik, masa tu dalam 5, 6 bulan. 

Untuk GA ni saya nak tag pada rakan blogger 

Social media Shilda akak dh follow, IG dan Twitter baru je follow, fb done!
Selamat Menyambut Ramadhan semua!




10 comments:

  1. Good Luck Kak Sheila, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  2. firs time la kakak amani puasa dgn kawan2 kan

    ReplyDelete
  3. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Sheila :)
    shida blogwalking ke blog peserta-peserta GA shida.

    Rasa sayu juga baca ..luahan hati kak sheila..mudah-mudahan xla rindu rinduan dgn amani ye. Shida juga rasa harapan tipis utk rentas negeri huhuuu

    Terima kasih sudi join Giveaway Raya Bersama SRB <3
    ALL THE EBST!

    ReplyDelete
  5. Selamat berjaya..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah
    https://www.shidaradzuan.com/2021/04/tahniah-kepada-10-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah sis. Dah menang cabutan bertuah SRB😘

    ReplyDelete
  8. Senarai Pemenang dah keluar ya :)
    Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

    ReplyDelete
  9. tahniah tersenarai sebagai pemenang!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.