Moody VS Happy

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah.

Salam sayang.... pagi yang bersemangat belum pukul 7.30 lagi dah sampai ofis. Hantar anak ke sekolah. Breakfast dengan kak Ngah. Then hantar kak ngah, then ke Pusat Islam kejap. Masuk ofis....Buka google... tadaaa....

Bila buat keje lost..... sempat siap satu..... Kawan-kawan buat birthday wish.... Terima kasih sahabat.... 

Mood terus lost sampai tengahari, ambil kakak kat tadika lak... Tak tahu kenapa, rasa macam tak selesa sangat dengan badan.... Pagi tadi saya tak jogging.... Mungkin dah biasa keluarkan peluh pagi, jadi saya kurang selesa kit!

Apa pun itu cuma asbabnya sahaja....

Hepi sahabat wish birthday tapi dalam masa yang sama moody juga, tak selesa... tak tahu apa nak cakap, sakit ke saya ni? Something wrong sahaja.... rasa tak selesa dengan perut, rasa sakit. Kaki saya rasa macam sejuk panas.... Badan saya juga rasa penat... tak boleh nak pikir....

Apa pun saya kena kuat!


2 comments:

  1. Mungkin kene detox badan ni. Hehe. Gurau jelah. Apapun selamat hari jadi. Semoga Allah sentiasa merahmati sahabat saya ini dan dimurahkan rezeki yang halal. Aamin

    ReplyDelete
  2. Selamat ulangtahun kelahiran kak...kadang emosi kita luar jangka kan kak...kita rasa happy..tapi dalam masa yang sama macam ada sesuatu yang tidak kena...moga akak terus success dalam apa pun yang akan lakukan selagi berada dijalan Tuhan.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.