Blog Abang Terlajak Laris

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Sapa tak kenal abang terlajak laris. Kakak terlajak laris kat Malaysia ni,,,, bukan kat Malaysia saja dah serata dunia kot... InsyaaAllah... Nak dijadikan cerita pagi tadi lepas jogging/walking singgah kat cafe, nampak lak cucur viral.... Saya ni dh ketinggalan keretapi jauhhh nuuunnnn... Duk tengok jer pasal cucur viral tapi malas nak ambil pot.... tetiba kat cafe tu ada, saya tanya makcik berapa seringgit. Makcik kata RM1 6 biji. Ni sosnya....

http://www.abangterlajaklaris.my/

Saya pun ambil sambil order teh tarik dan air suam, bawa kat meja.... Ohhh ini rupanya cucuq viral.... duk kat meja terus search. Bila search banyak la blog keluar resipi. Then terjumpa blog abang terlajak laris.... euuhhh.... ada blog juga.... bagus sangat! santai kan.... terus add jadi follower.... banyak info menarik tau, harusla gaya hidup, fesyen, hiburan the main point....best blognya sama macam cucuq viral ni....

sambil duk baca blog abang terlajak laris sambil duk sarapan cucuq viral di tepi swimming pool.... hehehe

Nak terjah? Jom terjah blog abang terlajak laris.... All the best, semoga dimurahkan rezeki dunia akhirat buat Dato' Aliff sekeluarga





7 comments:

  1. amboi, nanti nak terjah & follow jgak la. hihihi

    ReplyDelete
  2. Nak folo blog abg terlajak jugaklah lepas ni hihi...

    Kalau tak silap sebenarnya cucur air panas ni dah lama wujud tau, rasanya tahun lepas lagi entah kenapa pulak baru viral sekarang. Org baru nak cubalah tu kot, kan hihi...

    ReplyDelete
  3. GV nak terjah jugak la. hihi. Cucuq viral tu nampak sedap. :D

    ReplyDelete
  4. Wah terus saya pergi terjah blog abang terlajak laris ni jugak. :D

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED