Apa Masalah Tak Boleh Follow Group?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dah lama masalah saya ni....


Bila saya tekan right click dan buang semua cookies  dan sign in semula akaun google
 pun masih tak boleh nak follow blog rakan-rakan....


Sahabat di luar boleh bantu saya tak?

Bagaimana nak solve problem ni...



Previous
Next Post »

7 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
tashira z
admin
October 16, 2016 at 7:09 PM ×

akak tekan 2 kali butang follow tu,inshaallah boleh. first try mmg akan kluar error tu tapi try tekan lagi sekali.

Reply
avatar
Gee Lion
admin
October 16, 2016 at 8:27 PM ×

Salam BW dari diaridandelion.blogspot.com

Pernah juga terjadi pada saya beberapa kali. Lepas pangkah, dan cuba lagi sekali follow baru boleh. Tapi masih tak pasti apa sebabnya. Try Firefox pulak ke..

Reply
avatar
Kak Yon
admin
October 17, 2016 at 8:18 AM ×

salam
tak dpt nk bantu..dulu pernah kena..main klik2 aje lama2 dia ok..

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
October 17, 2016 at 5:14 PM ×

terima kasih sis... akak try

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
October 17, 2016 at 5:15 PM ×

allhamdulillah sis... dh blh 4lo

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
October 17, 2016 at 5:16 PM ×

its ok kak... sy manually refresh br blh 4lo...

Reply
avatar
Atie Yusof
admin
October 19, 2016 at 3:15 PM ×

sy pun selalu jadi mcm ni bila nak follow.. tapi after refresh balik & tekan follow menjadi jg... :)

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment