Enter your keyword

Sunday, October 16, 2016

Apa Masalah Tak Boleh Follow Group?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dah lama masalah saya ni....


Bila saya tekan right click dan buang semua cookies  dan sign in semula akaun google
 pun masih tak boleh nak follow blog rakan-rakan....


Sahabat di luar boleh bantu saya tak?

Bagaimana nak solve problem ni...



7 comments:

  1. akak tekan 2 kali butang follow tu,inshaallah boleh. first try mmg akan kluar error tu tapi try tekan lagi sekali.

    ReplyDelete
  2. Salam BW dari diaridandelion.blogspot.com

    Pernah juga terjadi pada saya beberapa kali. Lepas pangkah, dan cuba lagi sekali follow baru boleh. Tapi masih tak pasti apa sebabnya. Try Firefox pulak ke..

    ReplyDelete
  3. salam
    tak dpt nk bantu..dulu pernah kena..main klik2 aje lama2 dia ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok kak... sy manually refresh br blh 4lo...

      Delete
  4. sy pun selalu jadi mcm ni bila nak follow.. tapi after refresh balik & tekan follow menjadi jg... :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Popular

Follow by Email