DIY: Tudung

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Kelmarin sambil bekerja sempat aku merewang.... perangai student macam aku ni haduiii.... Ya Hafiz Ya Muhaimin minta jaga, lindungilah dari dunia2 ini yang boleh merosakkan....

Apa pun merewang bertempat, bukan sesaja merewang.... aku beli dua kain...

taraaaa.....


(dalam kepala otak ku ni memacam boleh jadi kat kain ni, byk sgt plan dlm otak serabut ni).... yang ni aku plan nak buat tudung..... harga semeter RM9.80, dah siap nanti aku share. Ekonomi gawat harus cari altenatif lain untuk berjimat dan mengembangkan ekonomi keluarga....


No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED