Iman Versus Technology original Produk Akhir Ku



Video ni last aku shooting dengan student ku pada tahun2011...
Idea asal daripada husband aku, sembang masa nak tidur... huhu
ku tambah dan buat skrip...
Tercetusnya, disebabkan aku merasa ketidakpuasan hatiku
dengan hasil kerja pelajarku....
Aku menyuruh mereka mencari idea baharu dan buat sekali lagi,
setelah mendapat idea,
then sama-sama present,
aku juga turut present
dan aku bagi pelajar buat pemilihan idea yang mereka setuju untuk dijadikan video.

Last ada dua idea yang mereka pilih
idea suami ku bagi katagori PSA (public service announcement)
dan satu lagi idea pelajar ku bagi iklan komersial.
Kami shooting bersama.
Aku monitor mereka dari pre produksi dan produksi.
Bagi post aku bagi mereka yang edit.
That's the final product yang mereka hasilkan.
Produk terakhir juga bagi ku sebelum melepaskan tugas seorang pendidik...

Disebalik tabir


 Terima kasih ustaz sudi berlakon dalam video ni. Miss producer yang sangat powerful...





Kakak Amani masih kecil. Aku terpaksa bawa dia shooting bersama.


Bila korang tengok video ni masa zaman Blackberry baru keluar. Sekarang ni memang dah overdue zaman Blackberry ni...

Untuk semua pelajar ku, doa ku sentiasa ku alunkan untuk kalian berjaya dunia akhirat. Tidak berjaya di universiti bukan bermakna anda tidak berjaya di luar sana. Ku yakin Allah akan mengatur hidup kalian dengan sebaiknya...

Love u all....

No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.