Nasi Gulai Kambing Kodiang

Assalammualaiku... salam sayang 1 blogger semua...
dah lama tak post... blog dah berhabukkk... huhu
dek masa yang membataskan segalanya...

memikirkan study yang harus didahului... hehe

dek kepenatan juga saya sekeluarga melepaskan rindu pada 
masakan gulai daging dan kambing Koqdiang Kedah (mana la tau da yang tak pernah dengar lak Kodiang) hehehe...

fuhhh... memang terhangat beb... 
makan sekali nak lagi...

dah lama tak bertandang ke kedai makan ni ...
agaknya dah setahun yang lalu di sini
dan dua minggu lepas sempat kami sekeluaraga menikmati kelazatan masakan makcik kedai ni

sori yer... tak sempat nak p berkenalan dengan tuan kedai...
kedainya dekat pekan jitra sebelah sekolah cina dan sebelah balai polis kodiang...
hanya tepi jalan yer... memang senan nak cari...

jom layan.....


                                                                           Nasi putih + gulai daging = RM7


 Nasi putih ayam goreng =RM6

 Nasi putih + gulai kambing = RM8


 senarai harga



datang kodiang jangan lupa singgah sini...
kedai ni buka pagi sampai tengahari sahaja...
jangan lambat nanti kang habis gulai kambing...
hari kami pergi pukul 10.30 pagi gulai kambing dah last episod dapat kat en daddy... haha
saya??? layan ler gulai daging!!!

daging pun sedap origional daging lembu tempatan k...

selamat mencuba..

adioosss...


No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED