Ramadhan 2013

Assalamualaikum. ...

Allhdulillah dpt bertemau kembali ramadhan kali ini... kelmarin 1 ramadhan di kedah cuti... hari ni kembali bekerja.. ada yang ambil cuti hari ni dapat terus 4 hari... saya? Em... sama jer cuti ke tak sebabnyer status saya sekarang cuti belajar (sb)... tapi saya kekadang takut nak guna istilah tu... klu org tanya saya sambung belajar... masih tetap sama kena pergi ofis walaupun duk kat bilik study library....

Bersyukur sangat dapat bertemu kembali ramadhan ini.... allhdulillah....

Tghari td seperti bisasa rutin saya minggu ni siapkan correctin proposal saya.... then stop kejap saya pergi dengar ceramah ramadhan di library ni...

Nak puasa kena ada ilmukan... walaupun berpuluh tahun puasa... ilmu mesti kena top up.... klu x expired tak gitu...

Tajuknyer simple puasa yangyok tentang perkara membatalkan puasa, haram, sunat, harus dlm puasa....

Memandangkan masa mencemburui ustaz hanya sempat jelaskan tentang perkara membatalkan puasa.  Akan bersambung mgu hadapan....

1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED