Selsema batuk adik zara

Assalamualaikum...
Dah berapa lama tak post entry... nak kata bz x sangat tapi kadang kala sikit kelam kabut.
Dalam minggu ni adik zara selsema, saya dah buhkan kunyit kat hidung dahi dia ntah mana silap nya still tak ok gsk. Agaknya pada malam tu saya mandikan dia. Esoknya bila bangun selsema dia makin teruk. Kesian adik zara. Sampai hari ni selsema dia ada lagi sikit dan dia puls jena batuk. Walaupun batuk tak kuat tapi bila dah kena tu risau sangt. Dan saya tak mandikan dia lagi cuma lap dan basahkan badan dia. Takyt selsema dia tak surut.

Bawa jumpa doktor, tapi memandangkan baby masih kecil doktor tak bagi ubat selsema. Doktor cuma bagi ubat demam. Dua  kali saya bagi dia ubat demam dua kali juga dia muntah. Alahai adik zara.

Apapun harap adik cepat sihat...

Sayang adik zara. Anak saya berdua...

1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED