Dapat gift dari Cheqna

Assalamualaikum... salam sayang semua...


Entry tertangguh ni, coz tak jumpa cari envelope cheqna.... masa sampai rumah balik dari kampung, berpantang, en daddy cakap ada orang hantar hadiah kat kakak Amani... ps pelik apa la hadiah tu....


bila ps buka envelope, hehe rupanya gift dari Cheqna.... terima kasih bebanyak dapat kechin ngan kura-kura kecik dari Teengganu.... kechinnya, kakak Amani dah sorok, ps cari tak jumpa... hehehe...dapat snap satu jer...

apa pun terima kasih daun keladi tau cheqna....

sori lambat post entry ni...

:-)





12 comments:

  1. wah..comelnya kura2 tu..tahniah ye..:)

    ReplyDelete
  2. wah.. dpt hadiah.. thniah kak

    ReplyDelete
  3. selamat kembali selepas berpantang..
    tahniah! alhamdulillah selamat melahirkan bb yg sihat dan comel.. :)

    comel gift nye..
    hmm nak mintak tlg add semula url sy yg da bertukar dr
    lembugemok.blogspot.com ke
    faraada.blogspot.com :)

    terima kasih

    ReplyDelete
  4. cumelnya kura-kura..:) tahniah pn sheila

    ReplyDelete
  5. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. huu. tahniah akak.. L xpenah nk dpt. keh3.. nk dpt cmne kan masuk ape pun tak penah. haha

    ReplyDelete
  7. hehe..cantik kura - kura tu kak.. :)

    ReplyDelete
  8. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED