Mesej Potong Kredit Ku....

assalamualaikum... salam sayang semua....

sejak berpantang ni ps ada satu hal nak kongsi sama... pasal mesej kat hp... baru ps perasan mesej tu telah 'memotong' kredit ps...

mesej tu dari 36644... bila masuk je mesej tu, tertera 'message cannot be displayed', tapi kredit ps kena potong 2 hinggit lebih... tiap hari dapat mesej tu... habis ler kredit... hancus tul...

awas k dengan mesej tu, dulu pun ps selalu dapat mesej tu tapi tak kena potong kredit tapi sejak 2 minggu ni masuk je mesej tu kredit terus kena potong....

nasib ler, ps dah nak tukar plan... agaknyer kalau guna nombor sama walaupun line lain, dapat lagi tak mesej tu....



1 comment:

  1. Papa qhayra slalu je jadi cmna..ntah apa2 ntah..kdg bru je tpup dah telan duit..geram betul.

    Ps ; kasi address sy nk kasi gift sikit

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED