Renew Lesan

Tadi mas lunch, ps cakap kat en hubby... lupa lagi nak renew lesen... awal bulan 8 lagi dah expired... Nasib baik la tempat keje ngan rumah dekat dalam 15 minit ke 20 minit je highway.... jarang lak ada polis... itu yang selalu terlupa, tak kisah kan...

lepas lunch en hubby ingatkan lagi tak mau renew lesen ke? "ermm... tak ingat dah ni" parking terus p pejabat pos...


boleh renew tapi kena charge RM15 ringgit sebab ia ikut tarikh lahir.... en hubby cakap "betul la tu, tamat 2014, bukan 2013 tahun depan"... erm.... ye gak kan... so maknanya save la kan... hehe...


4 comments:

  1. saya punyer pun mati bulan 8 hari tu tp renew sampai bulan satu ni jer.. sebab bestday bulan 1 tp takdelah cas tambahan.. kene mcm biaser jer... kalau saya buat mati lesen sampai 2014 mungkin kene cas tambahan

    ReplyDelete
  2. haaa tu la, tamat 2014.. lambat lagi tu.. jimat.. hihi

    ReplyDelete
  3. bday eca bulan 1,lesen expired jumaat ne....so,klu eca renew smpai 2014,kena cas eh?

    ReplyDelete
  4. hehe..su punya lesen nk xpired lusa.. sib baek ingat..

    done cubit2 sayang sikt =)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.