check up for 37 weeks

assalamualaikum... salam sayang semua..tadi, ps p check up.... kata misi dua hari lagi msk 37 mgu, dah kena get ready puan.. alaahai, plannya hari sabtu nie nak blk kg tp next week ada appoitment ngn doktor pakar, so kena tunda la blk sabtu mgu  dpn.. hope semua dipermudahkan...


12 comments:

  1. wah tunggu hari jer lagi.. semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  2. sempat lg ke sabtu minggu depan tue? semoga Allah permudahkan utk PS yer

    ReplyDelete
  3. dah tak lama dah.. take care ye PS

    ReplyDelete
  4. sy pulak yg debar2 nie kak huhuhuu

    ReplyDelete
  5. semoga segalanya dipermudahkan ye sis. take a good care! :)

    ReplyDelete
  6. baby 1st ke akak? harap semuanya dipermudahkan :))

    ReplyDelete
  7. take care..semoga dipermudahkan...aminnn

    ReplyDelete
  8. menghitung hari je lagikan.. samela kita.. moga dipermudahkan yaa :)

    ReplyDelete
  9. dah menunggu hari dah ni... moga semuanya selamat..

    ReplyDelete
  10. dear
    nanti emelkan nama alamat n no phone ke alangfarina@yahoo.com ye nak kasi hadiah contest hari tu =)

    ReplyDelete
  11. haiii..

    marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED