Pn Sheila come back....

assalamualaikum.... salam kasih sayang semua.... apa khabar? sihat ke blogger kat luar sana tu?

dah 3 minggu rasanya ps tak post entry.... ermmmm.... kesibukan melanda dengan ketiadakada mood berbadan dua ni kan....

alahai, membataskan semuanya....

ps dah tukar  blog title sreen of my hearts kepada "mise en scene pn sheila", nama yang pernah ps guna dulu...


jusfikasinya, bila beberapa bulan ps guna "screen of my hearts" tu, ps rasa ia tak begitu sesuai, nama yang lama ni lagi unik... hehehe

wokey, ps undur diri dulu.... nanti sambung... daaaa....

3 comments:

  1. Wahhh,bestnya.Moga suma zuriat Pn Sheila jadi anak yang soleh dan solehah.Amin ya Rabbal al-Amin :D

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.