Khamis yang longlai ke?

Assalamualaikum semua selamat pagi..... ps masuk ofis 9.30 hari ni. lewat skit, badan rasa penat sangat. Pagi tadi bangun teramai longlai.... so momentum tu slow sikit.... 

Dah masuk 1 Mac, cepatnyer masa berlalu.... Khamis lepas ps dah dapat surat cinta..... hehehe..... suh hantar permohonan further study, semester ni ps dah tak dapat kelas, ps kena settle kan hal-hal untuk sambung study tahun ni..... Sedikit kesusahan yang ps tanggung sekarang kena settlekan proposal 3 chapter, present dan dinilai dan ujian, bila lulus semua tu baru boleh kemukakan permohonan...... Ps redha itu memang syarat universiti ps, walaupun universiti lain tidak sebegini.... huhuhu... kawan-kawan ps dari universiti lain selalu tolong marah dan menrungut untuk ps.... susahnya syarat! nak buat macamana kan.... ps dah xde rasa nak merungut semua tu..... ps yakin kesusahan 4 tahun lebih ni, mungkin ada hikmahnya kemudian..... 

Supervisor ps pun tolong merungut kat ps, bila dinyatakan itu memang prosedur, dia ok.... bersyukur sangat dia memahami situasi ps di sini.... ps juga redha kalau apa yang ps buat sekarang tidak digunapakai oleh supervisor dan universiti yang ps akan further nanti... Supervisor ps cakap mana tahu apa yang ps buat akan ditukar 100%.... em... its, ok that's learning process, ps akan terus tabah menghadapi semua tu....

Kelmarin ps settlekan sikit perkara dalam proposal tu bersama senior..... boleh la share apa yang tak faham dan macamana nak cari review kat internet ni....

Hari ni Khamis, masa singkat! office tutup 3.30, anak ps balik sekolah kul 4.00.... hope ps boleh settle apa teori hari ni.... kalau rakan-rakan ada matlumat tentang U&G theory, Social Cognitive and Cultivation theory boleh share dengan ps..... ps tengok teori-teori tu dalam aspek filem.....

6 comments:

  1. betul lah.. rasanya longlai sgt arineh...

    *da join GA kat blog iyra?*

    ReplyDelete
  2. BUI PUN RASA LEMAU SEMACAM HARI NI..DAHLAH TURUN KERJA PAGI TADI HARI HUJAN..ADUYAIII,TERASA SAYANG NK BERPISAH DGN TILAM DAN BANTAL..HEHE

    ReplyDelete
  3. sirebenmerah... sama ler...

    bui: tpt plh syok tu layan tilam n bantal...

    ReplyDelete
  4. sori kak..tak de maklumat pun pasal teori tu..ehe

    ReplyDelete
  5. Kancil kena laksanakan program Guru Penyayang...menjadi kelam kabut...hehehe

    ReplyDelete
  6. semoga segala urusan dipermudahkan.. amin.. =)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.