Aku tahu Dia sayang aku!

Salam... dah seminggu rasanya tak post entry.... so busy week... tied sangat kepala ni penuh dengan kekusutan... nak buka blog pun tak larat, sempat buka fb jer.... tenet slow kat kampung..... 

Seminggu penuh dugaan dan dugaan... tanpa reda, makin membara.... huh, namun tetap ku redha, dan bersyukur terus bersyukur dengan segalanya yang ditentukan... terima kasih Ya Rahman, Ya Rahim.... aku tahu Dia sayangkan ku.... sekarang aku rasa lega sangat bila ingat kan Nya.... Sayanggg sangat Allah kita.... hatiku berbunga senyum..... aku tahu dan tahu Dia sayangkan aku.... 

Adakala orang akan tersenyum bila melihat kesulitan kita, namun aku tetap tersenyum kerana aku tahu Dia sayangkan aku.... 

Hati yang kecil lagi buruk ini, redha dan akan terus redha.... sabar dan terus bersabar....

Terima kasih Allah.... Allhamdulillah.....






2 comments:

  1. klu xda org sayang kita, Allah masih ada kan? ^_^ rsanya xterlambat lg kot nak ucapkan slmt hari raya buat akak :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih cik pija... selamat hari raya gak..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED